Contractverlenging Gemeente Nijmegen

10 september 2024

Contractverlenging met Gemeente Nijmegen: Nieuwe Parkeerapparatuur op 14 Locaties

Wij zijn blij te kunnen aankondigen dat ons contract met de Gemeente Nijmegen met 10 jaar is verlengd.

 

Als onderdeel van deze verlenging zullen wij nieuwe parkeerapparatuur installeren op 14 locaties in Nijmegen. Dit omvat zowel het updaten van bestaande IP-parkeersystemen als het installeren van ons systeem op nieuwe locaties. Bovendien maakt de gemeente de overstap naar 100% web-based servers voor cloud hosting.

 

Met deze stappen zorgen we ervoor dat de parkeersystemen toekomstbestendig zijn. De overgang naar cloud hosting biedt meer flexibiliteit, betrouwbaarheid en schaalbaarheid, wat cruciaal is voor de toenemende vraag naar slimme stedelijke mobiliteitsoplossingen.

 

Guido Nuijens, strategisch adviseur van Gemeente Nijmegen, zegt hierover:

"IP Parking heeft de aanbesteding gewonnen op basis van de beste aanbieding op kwaliteit en prijs. Gezien alle ontwikkelingen in Nijmegen op het gebied van mobiliteit en de bijbehorende uitdagingen, denken we met IP Parking de juiste partner te hebben geselecteerd om deze uitdagingen aan te gaan. Als één van IP Parking's eerste grote klanten zijn we dan ook blij de komende 10 jaar de prettige samenwerking van de afgelopen jaren te kunnen voortzetten."

 

We kijken ernaar uit om onze succesvolle samenwerking voort te zetten en om Nijmegen te blijven voorzien van geavanceerde parkeertechnologieën.

 

Terug