Een kijkje achter de schermen: Een update vanuit het Évora Development Office van IP Parking

08 augustus 2024

Sinds de opening van ons development office in Évora, Portugal, hebben we een omgeving gecreëerd gericht op innovatie en ontwikkeling. Vanuit het Alentejo Science and Technology Park (PACT, www.pact.pt), richt ons team, geleid door Wilson Edgar, zich op de voortdurende verbetering van ons populaire parkeerplatform voor consumenten, Stadsparkeren.

 

Ons team in Évora bestaat uit ervaren backend-ingenieurs met veel expertise. "Onze taak is om het Stadsparkeren-platform verder te ontwikkelen door meer functionaliteiten toe te voegen om zo de parkeerervaring te optimaliseren," zegt Wilson Edgar.

 

Het recente bezoek aan het hoofdkantoor in Deurne heeft het team waardevolle inzichten opgeleverd in hoe eindgebruikers met de software omgaan en hoe we beter kunnen inspelen op hun behoeften. De backend-ingenieurs zagen echte gebruikersinteracties, wat het praktische effect van hun werk onderstreepte en hen inspireerde tot verdere innovatie en verbetering van Stadsparkeren. We waren blij om onze collega's te verwelkomen; hun aanwezigheid versterkte de relatie tussen onze kantoren en bood een kans om kennis en ideeën uit te wisselen.

 

Met een stevige basis is het development office van IP Parking in Évora klaar voor verdere groei en innovatie. Het team is goed voorbereid om vooruitgang in parkeertechnologie te realiseren. Ze blijven Stadsparkeren verfijnen en uitbreiden, zodat gebruikers kunnen rekenen op een gebruiksvriendelijker parkeeroplossing en waardevolle diensten.

 

Terug