EAL en IP Parking realiseren innovatieve koppeling bij NWZ Ziekenhuis te Alkmaar

29 juli 2024

EAL en IP Parking hebben met succes een innovatieve koppeling gerealiseerd bij het NWZ ziekenhuis in Alkmaar. Dankzij deze integratie zijn de toegangspassen nu gekoppeld aan zowel het toegangssysteem van EAL als het parkeermanagementsysteem van IP Parking. Deze oplossing is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met Linked Access.


De gerealiseerde koppeling biedt een efficiënte en gebruiksvriendelijke oplossing voor toegangs- en parkeermanagement, en kan in de toekomst eenvoudig worden geïmplementeerd bij andere gezamenlijke klanten van EAL en IP Parking. Hiermee kunnen zowel bestaande als toekomstige relaties van EAL en IP Parking profiteren van deze geavanceerde technologie.

 

Over IP Parking
IP Parking is een toonaangevende leverancier van geavanceerde parkeermanagement systemen.

 

Over Linked Access
Linked Access biedt met AccessPlanner oplossingen voor het plannen en beheren van toegangspunten, zoals toegangssystemen voor gebouwen en parkeerfaciliteiten.

 

Over EAL
EAL is specialist in het ontwikkelen van hard- en software van Toegangscontrole systemen.

 

V.l.n.r. Maykel Bekkers (Managing Director Sales IP Parking Nederland), Wiebe Koopmans (Co-founder & CTO Linked Access), Raymond Krikke (Key Accountmanager EAL)

 

Terug