IP2 ACCESS-productlijn

20 augustus 2024

Ontdek de IP2 ACCESS Productlijn voor Efficiënt Toegangsbeheer
IP Parking introduceert de IP2 ACCESS-productlijn, een innovatieve serie ontworpen voor efficiënt toegangsbeheer. Deze lijn biedt passende oplossingen voor diverse situaties, van toegangscontrole bij voetgangersdeuren tot speedgates. Elke unit binnen de IP2 ACCESS-productlijn is geoptimaliseerd voor specifieke behoeften.

 

IP2 ACCESS small: Eenvoudige toegangscontrole
Compact en gebruiksvriendelijk, ideaal voor locaties met beperkte montageruimte. Perfect als snelheid, gemak en ruimte-efficiëntie essentieel zijn. Voor het gebruik van de IP2 ACCESS small is een IP2 ACCESS control box vereist.

 

IP2 ACCESS standard: Efficiënte toegangscontrole
Deze unit biedt uitgebreide integratiemogelijkheden met verschillende lezers en gebruikersinterfaces. Het 7" TFT touchscreen biedt gebruikers intuïtieve instructies en feedback. De terminal ondersteunt diverse toegangsmethoden, zoals parkeertickets, kentekeninvoer, barcodes, QR-codes, en RFID-passen. De kast is eenvoudig toegankelijk voor onderhoud door de voorzijde te openen en kan op drie manieren worden gemonteerd: Full flush (verzonken), Semi flush (half verzonken), en Wall mount (opbouw). 

 

IP2 ACCESS complete: Uitgebreide toegangscontrole
De meest uitgebreide oplossing voor locaties die geavanceerde toegangscontrole vereisen. Deze full-service oplossing biedt meerdere toegangsmethoden, waaronder parkeertickets, kentekeninvoer, bank- en creditcards, barcodes, QR-codes, en RFID-passen. Het 7" TFT touchscreen geeft gebruikers duidelijke instructies en feedback. Net als de IP2 ACCESS standard, is de kast eenvoudig toegankelijk voor onderhoud en biedt hij flexibele montagemogelijkheden: Full flush, Semi flush, en Wall mount. Deze totaaloplossing is geschikt voor zowel ticket- als ticketloze systemen.

 

Of u nu een compacte oplossing zoekt voor beperkte ruimtes of een uitgebreide versie met bankkaartvalidatie nodig heeft, de IP2 ACCESS-productlijn biedt voor elke situatie een passende oplossing.

 

Ontdek onze hardware oplossingen

 

Terug